Hittegods

Har du mistet eller glemt noe på reisen?

Det er fort gjort å legge igjen noe på flyplassen eller på flyet. Om det har skjedd deg kan det hende en vennlig sjel har tatt vare på det du har mistet og levert det til hittegods. 

Mistet noe på flyplassen?

Hittegodskontoret på flyplassen tar vare på gjenglemte gjenstander som blir funnet på flyplassen og levert inn. Gjenglemte gjenstander oppbevares i tre måneder. Deretter sendes gjenstandene videre til Fretex eller til politiets hittegodskontor.

For å finne riktig kontaktinformasjon må du først velge den flyplassen du tror gjenstanden kan befinne seg på forsiden av avinor.no og deretter menypunktet hittegods. Dersom flyplassen har et lokalt kontaktpunkt for gjenglemte gjenstander eller et eget hittegodskontor vil du finne kontaktinfo på denne siden. Merk at åpningstidene til de ulike kontorene som håndterer gjenglemte gjenstander vil variere og som regel korrespondere til flyplassens avganger og ankomster.

For de flyplassene uten lokalt hittegodskontor kan du ta kontakt direkte med flyplassen. Kontaktinformasjon finner du på forsiden av avinor.no under "kontakt" etter du har valgt flyplass.

Mistet noe på flyet?

Om du har mistet eller glemt igjen noe ombord i et fly skal du ta kontakt med det selskapet som leverer bakketjenester til flyselskapet du reiste med.