Hotell

Hotell_promo 


Med lett tilgang til Trondheim lufthavn Værnes er Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport en av de mest attraktive basene for forretnings- og fritidsreisende som ankommer sent på kvelden, eller skal avgårde tidlig neste morgen.

Hotellets 180 gjesterom preges av moderne eleganse. Det inkluderer også våre 16 rom som er utformet spesielt for funksjonshemmede gjester.

Med 11 møterom og eget servicekontor vil hotellet være et ideelt sted for å holde middels store nasjonale og internasjonale konferanser og arragementer, samt private selskaper.

Med sin direkte tilknytning til terminalbygningen på lufthavna vil Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport bli det nærmeste hotellet til flyplassen som ligger 32 km utenfor Trondheim. Med hyppige bussavganger mellom lufthavna og Trondheim by vil hotellets gjester finne det lett å ta del i alt som byen har å tilby.  I Trondheim kan du blant annet oppleve den vakre Nidarosdomen, Munkholmen og de gamle trebryggene langs Nidelven.

Hotellets plassering på søyler gir åpenhet og gode orienteringsmuligheter på bakkeplan og god utsikt mot fjorden og mot Hegra fra rommene.